Om oss

Firma ble startet i 2003 av Byggmester og konstruktør Andreas Karlsen. Han startet sin opplæring som tømmermann i en alder av 16 år. Etter byggmester opplæring startet han for seg selv og drev dette til han var 40 år. Helsen sviktet i forhold til tunge løft og han tok utdannelse som konstruktør og begynte å jobbe på arkitekt kontoret til Block Watne A.S. Her jobbet han frem til de la ned sine arkitekt og konstruktør kontorer og var da med og startet Norsk Byggplan sammen med 4 andre fra Block Wathne. Han var også med å startet byggefirma Direkte Bygg A.S før han startet Bygg & Prosjekt Service i 2003.

 

I 2004 ble Kjellaug Pollestad som er datter av Andreas Karlsen ansatt. Hun har tatt alle nødvendige kurs og opplæring i DDS sitt tegneprogram og deltar hvert år på 2 kurs ang forskrifter og utførelse ang søknader opp mot kommunene. Andreas ville helst at hun skulle gå ut å jobbe som tømmer «mann» i min 2 år, men det ble med ombygging av bolig, fjellhytte og oppsett av egen feriebolig som grunnlag for videre opplæring.Kjellaug overtok som daglig leder i 2011.

Frank Helleren har gått tømmerlinja på videregående i Flekkefjord. Jobbet 4 år som tømmermann og tok fagbrev før han begynte på teknisk fagskole. Han begynte i Bygg & Prosjekt Service våren 2010.